Despre

 POB (Prin Orasul Bucuresti)

 un blog nascut din dorinta de a descoperi Bucurestiul frumos de dincolo de Bucurestiul hulit de (prea) multa lume. Daca lucrurile si gandurile asupra carora ne concentram, capata putere, generand situatii si intamplari de viata, prefer sa dau putere acelora pozitive. Si sa scriu despre locuri, intamplari, activitati, obiecte si oameni care te fac sa te bucuri de viata, aici in Bucuresti. Desigur, dupa gustul si asemanarea mea,

AUTOAREA…

Ma numesca A.G. Billig si am inceput sa scriu fictiune de la 7 ani. Am debutat literar in noiembrie 2012, cu volumul de proza scurta „Four Doors and Other Stories”, lansat de editura britanica MP Publishing. Din cate stiu, este pentru prima data cand un scriitor care s-a nascut, a crescut si traieste in Romania, obtine un contract de publicare cu o editura anglo-saxona, fara sprijinul vreunei institutii de profil din Romania. „Patru Usi si Alte Povestiri”, varianta in limba romana a cartii, este disponibila pe piata de la mijlocul lunii iulie 2013, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in toamna. Detalii despre activitatea mea literara pe http://www.agbillig.com.  

Anii in care am scris articole si interviuri pentru diverse publicatii, isi pun amprenta asupra posturilor mele de pe acest blog.  Caci accentul este pus pe informatie – exclusiva sau in premiera, direct de la sursa, si mai putin pe judecati de valoare personale. Toate acestea grupate in categorii precum „Evenimente”, „Evenimente de luat in seama”, „Am vazut si mi-a placut”. Crampeie din experienta mea de om de radio si televiziune, vei regasi in categoria „Rock Diva”, o emisiune pe care am realizat-o in 2011 la Rock Zone. Si, din cand in cand, voi scrie si despre relatii publice, indeletnicirea mea din ultimii ani.

Ma poti contacta  la adresa de mail: contact@agbillig.com

Un răspuns to “Despre”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cititorii despre Pervertirea (V) | Morgothya - 10 octombrie 2012

    […] Andreea Billig scrie pe blogul Prin Orașul București despre “Pervertirea” mea următoarele: […]

Lasă un comentariu