Aromele zilei de joi, 25 aprilie 2013

24 Apr

Thursday FlavoursJoia asta are arome de slide guitar, de expansiune a imimii, de jazz, facandu-te pur si simplu sa iti doresti ca, macar pentru cateva ore, sa te poti multiplica pentru a te bucura si de concertul lui Mark Knopfler, si de lansarea lui Guyuri Pascu si, de ce nu, de o plimbare prin parc, la apus, pe sub pomii infloriti….

Pentru mine, joia asta de 25 aprilie, are arome speciale. Miroase a scena, a emotii, a vin rose, a Piazzolla, a Bach, a zapada, a soare, a elefant, a aplauze, a zambete fericite.

Asa mi-am imaginat eu „Thursday Flavors”, seara de joi in care odata pe luna, cuvintele, notele muzicale si buchetul parfumat al vinului sa alcatuiasca o combinatie care sa fericeasca sufletul si papilele gustative.

Joia asta, pe 25 aprilie, cuvintele imi vor apartine si vor proveni din cartea mea de debut, „Four Doors and Other Stories”. Vor fi cuvinte in limba engleza dar haideti sa fim seriosi, tot romanul stie engleza –  ba unii chiar il pot citi pe Shakespeare. Notele muzicale provin de la Fernando Mihalache (pe care abia astept sa il vad pe scena Festivalului Enescu). Fernando a pregatit un program senzational, cu piese scrise pe Piazzolla, Bach, Galliano. Va canta „La Vie en Rose” si ” Over the Rainbow”. Vinul – rose si rosu, este oferit cu generozitate de La Chambre, un magazin dedicat de pe Calea Dorobantilor, un fel de pestera a lui Ali Baba a vinurilor…

Primele arome de joi se fac simtite maine, 25 aprilie, incepand cu ora 19, la The Bankers (locul meu de suflet din Centrul Vechi).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: