THE NEW BERTI

27 feb.

Berti Barbera

Berti Barbera

Desi ROCK DIVA, emisiunea pe care am inceput-o in 2011, este inca in pauza, in asteptarea unor unde hertziene prielnice (am auzit ca la Rock FM nu se poate, e un post de radio perfect barbatesc), ma bucur sa scriu despre artistii pe care ii admir si pe care i-am promovat.

Berti Barbera – primul meu invitat la Cutia Muzicala de la Tele 7 ABC, este unul dintre acestia. Berti are un nou proiect muzical intitulat Quarteto Barbera.

Se incepe de la o bucurie, o mica revelatie pe care vrei sa o imparti cu toti cei  cu care ai ceva de impartit. Urmeaza o perioada de meditatie, de fantezii, momente intense in care doar iti imaginezi cum ar fi … cum ar fi sa nu existe genuri, topuri, separari injuste, ci doar muzica, iar diferenta s-o faca doar clasa artistului, nivelul lui de vibratie, compatibil cu cel care-l asculta. Un Univers complementar in care muzicienii sa nu aiba motive de discriminare, in care smerenia si recunostinta fata de darul primit sa fie superioare orgoliului si slabicuinilor profane, un mediu in care forta de atractie sa fie determinata de bucuria de a descoperi. Acest gand axiomatic mi-a dat curajul sa iau in serios ideea de a materializa acest vis : sa ma apropii de muzicienii bine pregatiti, crescuti cu metoda si disciplina, care au in natura lor acribia si expresia pura

Quarteto Barbera inseamna: Berti Barbera, Raluca Stratulat, Razvan Suma si Toma Popovici.Repertoriul respecta ideea  diversitatii, intinzandu-se de la compozitorul brazilian Heitor Villa Lobos, pana la Soundgarden, Peter Gabriel sau Joni Mitchell. Unitatea muzicala este data de imensul talent al lui Julio Santillan, al cincilea membru al proiectului, care a orchestrat intregul program si a condimentat recitalul cu doua compozitii proprii, impregnate cu parfum latin.

Enjoy!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: