Week-end cu cantec in Parcul Tineretului

4 mai

Concerte live, concursuri cu premii, meciuri de fotbal difuzate pe un ecran LED de 16 metri pătrați, un balon cu aer cald care se va ridica de la sol și valuri de specialități de bere bavareză te așteaptă în acest week-end în Parcul Tineretului (intrarea de lângă gura de metrou cu același nume), cu prilejul primei ediții a Festivalului de bere bavareză Kaiserdom – Maisel s.

Concertele live vor începe la ora 20 și îi vor avea ca protagoniști pe Leo Iorga & Pacifica (astazi, 4 mai), Pasarea Colibri (sâmbătă, 5 mai) și Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers (duminică, 6 mai). Acestea vor fi precedate de recitalul fanfarei Karpaten care încântă publicul zilnic, între orele 18 -20, cu un program de muzică tradițională germană dar și transpuneri din jazz, muzică de petrecere și populară românească.

Organizatorii au pregătit o serie de concursuri ce au ca premiu o experiență inedită de plutire în văzduh, la 50 de metri, cu balonul cu aer cald. Acesta are 4000 mc, fiind echipat complet pentru a putea zbura chiar și la o altitudine de peste 10,000 m. Dupa ora 22, iubitorii fotbalului se pot bucura de o vizionare high – definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competițiile interne și internaționale, pe un ecran LED de 16 metri pătrați.

Petrecăreții sunt așteptați într-un cort uriaș, cu o suprafață totală de 1200 metri pătrați, cu capacitate de peste 1200 de locuri la mese. Pentru a se asigura că nimeni nu așteaptă să fie servit, organizatorii au amplasat nici mai mult nici mai puțin de 14 puncte de servire bere.

Festivalul de bere bavareză Kaiserdom – Maisel s se va încheia miercuri, 9 mai. Intrarea este liberă.

Have fun!

Reclame

Un răspuns to “Week-end cu cantec in Parcul Tineretului”

  1. Johann 4 mai 2012 la 11:28 AM #

    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: