Hai la concert! Castiga o invitatie dubla la concertul lui Gabriel Cotabita din 26 februarie

16 feb.

Au mai ramas doar zece zile pana la concertul aniversar pe care Gabriel Cotabita il sustine pe 26 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, despre care am scris aici si aici. Iar asta se vede – pe panoul publicitar cu leduri de langa Magazinul Unirea, de exemplu, si se aude – la Europa FM.  Asta fara a mai pune la socoteala aparitiile de la TV, din presa scrisa sau online. Apropo de asta, de dimineata am citit un interviu dragut pe site-ul revistei Felicia. Si pentru ca, in cazul de fata, POB ested e sex feminin, mi-au atras atentia in mod special, vreo doua raspunsuri ale artistului.

„În muzică, femeia are un rol primordial. Este principala sursă de inspiraţie. În viaţă, cred că are un rol aproape la fel de important ca muzica. Numai pentru o femeie aş fi putut să mă las de muzică, dar nu ţin minte să fi lăsat pentru muzică vreo femeie.”

 „Am conştientizat doar că părerile pe care ni le facem noi bărbaţii în cercul nostru despre femei se bazează pe nişte ipoteze greşite. De multe ori, luăm femeia ca pe o lecţie pe care am învăţat-o la colţul străzii şi nu e aşa.”

Interviul integral poate fi citit aici.

Iar daca vrei sa castigi o invitatie dubla la concertul aniversar al „Noptilor albastre” din 26 februarie, te astept cu un comentariu in care sa povestesti de ce doresti sa mergi la acest eveniment. Pentru a fi eligibil, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar comentariile trebuie trimise pana la miezul noptii :).

Reclame

3 răspunsuri to “Hai la concert! Castiga o invitatie dubla la concertul lui Gabriel Cotabita din 26 februarie”

 1. Ramona 16 februarie 2012 la 12:13 PM #

  De ce vreau la concert? Pentru ca muzica buna este hrana pentru suflet, si nu mi-as refuza o „masa copioasa” 😀

 2. Beekman Andreea 16 februarie 2012 la 9:26 AM #

  Nu trebuie sa ai 50 de ani ca sa iti placa muzica lui Gabriel Cotabita. Trebuie sa ai sufletul deshis sa intelegi cat de mult poate sa iti daruiasca, si trebuie sa fii ascultat intr-adevar cu inima, nu cu urechea, toate slagarele sale.
  Am 28 de ani si probabil ca nu ma incadrez in profilul target-ului Cotabita. Si asta nu doar din cauza varstei, ci si a profesiei in publicitate, a mediului social din care fac parte si a grupului de prieteni.
  Dar nu conteaza nimic din toate cele de mai sus… Nu au legatura cu arta si cu inelegerea ei. Si Cotabita face arta prin muzica.
  La multi ani, Cotabita!!!! Sunt convinsa ca vei primi toata aprecierea meritata la concertul din 26.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: