Noptile albastre se muta pe 26 februarie

10 feb.

Despre concertul „25 de ani de nopti albastre” sustinut de Gabriel Cotabita  am scris deja  aici. La vremea aceea, iti promiteam un interviu exclusiv cu Gabi si un concurs cu invitatii la eveniment. Am decalat ambele actiuni pentru ca spectacolul a fost amanat pentru data de 26 februarie. Ieri dupa amiaza, solistul i-a povestit Simonei Gherghe, la Acces Direct, motivele acestei decalari.

„Am decalat acest eveniment din motive pur tehnice.  Am gandit serbarea asta cu foarte mult timp in urma si nu vroiam sa fie o chestie la modul hai sa facem un spectacol. Va fi un spectacol greu de dus pentru ca starneste multe amintiri, multe stari”

Am mai aflat ca discul „Best Of” (dublu CD cu 31 de cantece) care va fi lansat pe 26 februarie, va fi insotit si de o carte cu interviuri. Pentru ca, asa cum spune Gabi, toate piesele din repertoriul sau au o poveste, unele dintre ele, de-a dreptul cutremuratoare”.

Piesa „Noapte albastra” a fost lansata in luna octombrie a anului 1986. Abia la inceputul lui ’87 insa, interpretul a realizat succesul de care se bucura: mai precis,  la Bucuresti, in Sala Polivalenta, atunci cand, de la primele acorduri ale cantecului, publicul a inceput sa cante cu el. 

De  luni, 13 februarie, POB lanseaza un concurs cu premii constand in invitatii la concert, oferite de www.vreaubilet.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: