Walter Dionisie lanseaza albumul „Apa de Ploaie”

27 Ian

Candva, o colega de birou imi povestea ca duminica este ziua in care merge la film cu prietenele. La vremea respectiva, o planificare atat de stricta, era departe de idealul meu de ..spontaneitate. Insa acum cred ca astfel de jaloane pot fi o idee buna. De ce nu ar fi duminica ziua dedicata sufletului si muzelor care il inspira?  Si daca este asa, ceea ce se intampla duminica aceasta, 29 ianuarie 2012, la Sala Palatului, in Sala Coloanelor, de la ora 14, se potriveste manusa. Poeta Anca Oprescu isi lanseaza volumul de versuri ”Apa de Ploaie”, insotit de albumul ”Apa de Ploaie” al muzicianului Walter Dionisie, care a scris opt compozitii inspirate din poemele scriitoarei.  Intrarea este libera.

Mai multe povesteste chiar Walter Dionisie, pe care il cunoasteti ca muzician (Redivivus, Vodevil, recitaluri alaturi de artisti consacrati romani si internationali) dar si ca un sustinator si ambasador al dezvoltarii spirituale (fie si din aparitiile in calitate de invitat la  emisiunile „Harta Vietii”). 

Ce se va intampla la evenimentul de lansare? Care este scenariul?

Lansarea va fi insotita de un spectacol, in care mai multi solisti, vor interpreta piese de pe album, reprezentanti ai proiectului ”Contempora” vor prezenta acest eveniment in cadrul ineditului lor concept, poeta Anca Oprescu va impartasi din experientele intense, dincolo de limitele ”cunoscutului”, care au scris poemele ei, invitati speciali isi vor spune parerea despre cele doua lansari, pictorita Elena Albu isi va prezenta tabloul ”Apa de Ploaie”, care reprezinta chiar copertile albumului si al volumului de versuri.

De ce Anca Oprescu si nu o alta poeta?

Anca Oprescu are acces la Mesaj, poezia ei este scrisa de ape, munti si curcubee, vorbele ei ”se intorc in taceri” dupa ce vor fi fecundat muzica mea…

In „21 de grame”, esti doar tu cu chitara. Cum suna celelalte piese?

Am ales o ambianta acustica, pentru a exprima cat mai mult din mesajul poeziei, doar ”Apa de Ploaie” este o balada rock mai ampla…

In afara faptului ca ambele vin de la Dumnezeu, care crezi ca e punctul comun intre muzica si poezie

Muzica si poezia rezoneaza cu sufletul, nu cu mintea, cu intelectul.Cele doua insumeaza o stare, nu un limbaj.
Ele sunt o poarta deschisa catre Univers, prin depasirea conditiei umane, foarte limitata.

Cum poate fi achizitionat albumul?

Albumul si cartea pot fi comandate postal, cu plata ramburs, prin comanda, la adresa de email: globalhumanrecovery@gmail.com. Mai multe detalii, pe un site dedicat: http://apadeploaie.tripod.com/.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Walter Dionisie lanseaza albumul „Apa de Ploaie””

  1. anca oprescu 27 Ianuarie 2012 la 6:55 PM #

    Minunat ! Felicitari! A formula o intrebare simpla si aducatoare de 21 de grame ..este o arta! Multumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: