Revin noptile albastre

12 ian.

Marturisesc ca despre Gabriel Cotabita n-as putea afirma vreodata ceva de rau, oricat m-as chinui. Si asta pentru ca, daca oamenii pe care ii intalnim in viata ne sunt oglinzi, mie Gabi mi-a fost intotdeauna o oglinda extrem de magulitoare. Un barbat inteligent, sensibil, sarmant, curios, de bun simt, cu o cultura cat o casa mare si, implicit, un interlocutor desosebit de placut. Un artist burdusit de talent. Asa si doar asa, l-am cunoscut eu pe Gabi. Si de asta mi-e drag. Si de asta  ma bucur pentru el ori de cate ori aud ca ii mai iese un proiect.  Precum dublul eveniment pe care il pregateste pentru data de 16 februarie: concertul live  “25 de ani de nopti albastre”, de la Sala Palatului din Bucuresti si lansarea dublului CD, cu acelasi titlu, care va include majoritate a pieselor lansate pe parcursul  anilor, dar mai ales 12 dintre cantecele sale, refacute in formula Andrei Tudor Band si Pinky.

Abia astept sa ma intalnesc cu Gabi si sa aflu detalii, cu atat mai mult cu cat alaturi de el vor urca pe scena  Monica Anghel, Dan Bittman, Delia Matache, Monica Petrica, Cristina Haios si Sistem, in acompaniamentul Andrei Tudor Band si Pinky. Si, cine stie, poate il conving sa facem si un making of al filmat al evenimentului, asta daca nu cumva s-a gandit deja la asa ceva.

Noapte albastra”  a fost un slagar deschizator de drumuri pentru artistul Gabriel Cotabita, piesa cu care interpretul  a spart toate granitele topurilor muzicale ale anului 1986, devenind astfel cea mai solicitata melodie de catre ascultatoriii posturilor de radio de la acel  moment. De atunci, slagarul “Noapte albastra” a fost nelipsit din concertele binecunoscutului artist.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la preturi cuprinse intre 40 si  130 lei,  in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Nu uita ca diseara, in Club Damage din Bucuresti, te asteapta un sfert din trupa Cargo – Mirel Cumpanas Poject cu un recital dance rock. Detalii aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: