BAROCK ROCKS!

5 Ian

Ca romanul nu e nascut cu muzica rock in sange,  mi-e clar. Dintre toate calitatile, asta nu a fost pe lista. Drept dovada ca, desi avem muzicieni cu har, tot nu „sunam” ca afara. Sau ca ai nostri cu chitarile, raspanditi pe alte continente, n-au reusit sa treaca dincolo de peretii unui studio sau de trupele de coveruri. Unii dintre voi ma vor contrazice, ridicand un deget si spunand stop. Dar cu Grimus cum ramane? Cu o floare nu se face primvara. Zdob si Zdub? Sa iti reamintesc ca in buletinele lor alta tara decat Romania este locul de rezidenta?

Insa, sunt ai nostri, ii iubim si ii sustinem. Cu atat mai mult cu cat au un nu stiu ce al lor, tipic tarii asteia, care ne face sa-i ascultam, sa mergem la concertele lor ani de-a randul. In special pe ei. Pe Phoenix, pe Iris, pe Holograf sau Directia 5 (ultimele doua departe tare acum, de muzica rock). Timpuri Noi.  Sau…..Barock! Una din trupele „grele” ale Romaniei pe care o descopar acum, la 30 de ani de la infiintare. Firesc, din moment ce in anii ’90, dupa 7 ani de succes, formatia si-a incetat aparitiile scenice si, implicit, activitatea, pana anul trecut. Cum arata si cum suna Barock in anii ’80?

Voi continua „descoperirea” trupei Barock, vineri, pe 6 decembrie, dupa ora 9.30 pm.  In Ageless Club din Bucuresti, o seara de „old hard rock” autentica.  Trupa va urca pe scena in componenta in care a mai fost vazuta in 2011: Dan Oancea – voce, Cristi Luca – chitara solo, Deny Crainiceanu – chitara,Viorel Pascu – bass,Catalin Pintea – tobe si…Mihai “cROCo “ Manea – adiacente. Fanii formatiei vor fi incantati sa se reintalneasca  cu Lucian Blaga –  claparul de acum 10 ani al trupei, venit special din SUA, cu  Mona – Mihaela Trifu sosita din Belgia, si Dumi Dumitrache – un excelent chitarist si compozitor, alaturi de care aceasta   va sustine un microrecital chitara electroacustica si voce.

Seara include si recitaluri ale trupelor LUCA `Z BAND , Clasic Beat Orchestra  si PENTA si se va incheia cu un JAM SESSION la care sunt invitati toti spectatorii talentati din sala.

Anunțuri

Un răspuns to “BAROCK ROCKS!”

  1. clarisa 6 Ianuarie 2012 la 6:35 PM #

    nici eu nu am mai auzit de ei. imi place insa mult sunetul din anii 80… multam! am sa fac sapaturi pe internet 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: