Magie in Bucuresti

21 Oct

Zilele trecute am primit un comunicat de presa care anunta spectacolul de la Bucuresti, din 5 decembrie, a celor mai buni iluzionisti ai Americii, „The Spencers”. Magicienii  leviteaza, trec prin ziduri de beton, dispar si reapar ca prin minune.

Si m-am gandit sa scriu despre magie. E clar ca avem nevoie de ea, altfel spectacolele de acest gen si-ar pierde publicul. Oricat de picioarele pe pamant am fi, oricat ne-ar placea banii si titlurile, ceva din noi are nevoie de supranatural. Acel ceva – cu glas firav, acoperit in majoritatea timpului de celelalte voci din mintea noastra, care crede ca exista viata dincolo de interdictii, separare, prejudecati si tipare. Care stie ca nu e nevoie sa astepte sa-i pice minunea din cer pentru ca o poate infaptui chiar el. Inauntrul sau, fiecare dintre noi e constient ca poate infaptui miracole. Dar poate mult prea inauntru.

Daca as putea sa le fac un dar tuturor oamenilor, ar fi acela de a – ia juta sa descopere puterea lor creatoare. I-as transforma pe toti in magicieni care stiu sa scoata din palarie o viata implinita, care are un sens. Constienti de faptul ca nu depind de sistem, de sefi sau de parinti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: