Ten Years After, din nou in Romania

1 Oct

In urma cu ceva vreme, la Rock Diva, am povestit despre 20 de soluri de chitara cult ale rockului clasic, in viziunea a doi jurnalisti francezi, specializati in domeniu. Printre acestea, si cel al lui Alvin Lee, chitaristul trupei Ten Years After, inclus in piesa „I’m Going Home”, de pe albumul Woodstock 1970.  A inceput sa cante la chitara la 13 ani si a format celebra trupa la 15. Alvin Lee a lansat alaturi de Ten Years After 10 albume de succes. In 1973 insa, simtindu-se limitat de ceea ce facea, a parasit grupul. Iar situatia a ramas neschimbata pana azi. Acesta este motivul pentru care la revenirea sa in Romania, in luna octombrie a acestui an, Ten Years After evolueaza ca si data trecuta, fara Alvin.

In luna octombrie, Ten Years After va sustine un mini-turneu in Romania.  Pe 23 canta la  Bucuresti – Sala Palatului, pe 24 la  Iasi – Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 25 la Timisoara – Sala Filarmonicii si pe 26 la Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor. Trupa va urca pe scena in urmatoarea formula: Leo Lyons – bas, Joe Gooch –  chitara, Ric Lee – percutie,  Chick Churchill – clape. Deschiderea va fi asigurata de trupa RIFF.

Pretul biletelor variaza intre 170 RON (categoria VIP) si 60 RON (ultima categorie, cea in care, de regula nu vezi nimic).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: