The Manhattan Transfer – transfer pe 11 noiembrie

16 sept.

Am doua vesti legate de concertul The Manhattan Transfer de la Bucuresti. Vestea mai putin buna: se amana de pe 6, pe 11 noiembrie. Schimbarea vine ca urmare a unor modificari aparute in programul turneului european al trupei.

Vestea buna: Schimbarea datei nu va afecta valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea ramanand valide pentru seara de 11 noiembrie

 Una dintre cele mai longevive prezente pe scena muzicala internationala, The Manhattan Transfer este totodata si una dintre cele mai premiate si apreciate reprezentante ale muzicii jazz. Tim Houser, Janis Siegel, Cheryl Bentyne si Alan Paul sunt cei patru membri ai trupei care a scris istorie, cele peste 25 de albume si nu mai putin de 12 premii Grammy fiind doar doua dintre reperele unei cariere impresionante pe care The Manhattan Transfer a construit-o in aproape patru decenii de muzica. Unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale genului, The Manhattan Transfer a reusit sa-si construiasca un renume ce garanteaza un spectacol fascinant, fiecare reprezentatie live fiind o veritiabila demonstratie de virtuozitate muzicala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: