Ce trebuie sa stii daca mergi la concertul Yanni

12 Sep

Au mai ramas doar doua zile pana cand vrajitoul notelor muzicale, Yanni, va concerta in Bucuresti. Inca un artist grec – dupa Joe Dalaras in 2010, care alege sa-si inceapa turneul european – „Truth of Touch”, in Romania. Daca ti-ai luat deja bilet, inseamna ca stii despre ce este vorba si orice descriere biografica e de prisos. Daca nu ai fost pasit inca in lumea lui magica, aruncam o privire prin intermediul unui cantec care ii caracterizeaza stilul….”playing by heart”.

 

Pe 14 septembrie, organizatorii evenimentului, Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina  ii asteapta pe   toti participantii la eveniment  la Zone Arena, din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321,  incepand cu ora 18:00, concertul  urmand a  incepe la ora 20:10. Toti spectatorii sunt rugati sa incerce pe cat posibil sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, sau in cazul in care vor veni cu autoturismul personal sa nu parcheze in  apropierea locatiei pentru a nu crea blocaje in traficul rutier.  Daca conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenti. Prin urmare, este interzis accesul in arena cu umbrele.

Concertul Yanni – “Truth of touch” se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti. Melodii célèbre precum “ Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist.  

Biletele pot fi achizitionate la preturi variate, in functie de categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 – langa OMV Calea Calarasilor si – Soseaua Pipera nr. 2. In ziua evenimentului biletele vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: