Romania canta rock

26 Mai

Nationala de rock, ajunsa la cea de-a sasea editie, va reuni pe scena Casei  de Cultura a Studentilor  Bucuresti (etaj 2),  15 trupe tinere din Capitala, dar si din judetele Brasov, Cluj, Iasi, Bihor, Arges si Prahova, cu o medie de varsta de 18 ani. Evenimentul se desfasoara vineri, 27 mai 2011, incepand cu ora 14.00.

“ Fiecare concurent va sustine un recital de  maxim 15 minute. Vom puncta virtuozitatea, tehnica, popularitatea, feeling-ul, charisma, prezenta scenica, sunetul fiecarui candidat.  In juriu vor fi atat muzicieni, oameni de specialitate dar si prieteni ai Nationalei de Rock. Printre acestia, Mircea Vintila si Laurentiu Cazan”, a declarat Adrian Manolovici, initiatorul si organizatorul Nationalei de Rock miercuri  seara,  in cadrul emisiunii Rock Diva la RockZone – adevaratul radio rock. In afara premiilor 1, 2 si 3, se vor mai acorda premii de popularitate, de virtuozitate si mentiuni.

Dupa anuntarea castigatorilor, seara se va continua cu recitalurile trupelor Secret Society, Magnum Opus si Adi Manolovici Syndikate.

Intrarea este libera. Mai multe detalii pe www.nationaladerock.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: