Shakira si Sting in Bucuresti

22 feb.

7 mai si 6 iunie sunt doua date de marcat in calendar cu un mare smiley de catre cei care iubesc muzica interpretata de Shakira si Sting. 7 mai 2011 este ziua in care cantareata  concerteaza pentru prima data la Bucuresti. Spectacolul are loc in  Piata Constitutiei, si face parte din  turneul „The Sun Comes Out”.

Sting revine la Bucuresti, pe 6 iunie, cu un concert inclus in turneul Symphonicity. Evenimentul va avea loc in Piata Constitutiei. Acompaniat de live band si orchestra simfonica, artistul va interpreta cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o versiune re-orchestrata pentru aranjament simfonic. Sting este unul dintre artistii care isi respecta publicul atat de mult incat intotdeauna isi incepe concertele la timp. Cineva mi-a povestit ca, la primul spectacol sustinut in Romania, prin anii ’90, a aparut in fata publicului la ora anuntata pe afis, fara nici un minut intarziere. Atunci cand i s-a spus ca inca se afla oameni la intrare, a replicat ca, din respect pentru cei aflati deja in sala, nu este de acord sa aiba nici macar o secunda intarziere.

Biletele pentru ambele evenimente se pun in vanzare in 25 februarie. La Shakira, exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei. Si la Sting exista  mai multe categorii de pret: 395, 295, 195 si 135 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: