Zgomot si fum la Music Hall

12 Feb

Nici n-a inceput bine anul, ca viata de noapte a Bucurestiului s-a imbogatit cu noi locuri de petrecere a timpului dintre doua calupuri de cate cinci zile de osteneala prin birouri. Unele dintre ele propun continuarea spalarii pe creier din timpul saptamanii cu petreceri tematice intitulate sugestiv „marea alcoolizare”. Daca tot ne- am uitat pe noi  – stiti, noi, cei care suntem cu adevarat, dincolo de rolurile sociale, de luni pana vineri, de ce ne-am aminti in week-end? Mai ales ca poate fi riscant: daca deschizand o clipa ochii, descoperim ca ceea ce traim, nu ne implineste? Ar insemna sa daramam tot ce am construit cu atata truda si sa o luam de la capat.

Dar nu desprea asta am vrut sa-ti povestesc. Ca tot mi se parea ca Bucurestiul a saracit in locuri in care se canta live, vineri seara, s-a deschis o noua locatie care poarta numele de Music Hall. Undeva, pe Titulescu. Din cate am inteles, aceeasi Marie cu alta palarie, caci inainte tot club de rock fusese insa mai putin „coafat” si „cosmetizat”. Concertul Cargo a umplut sala aproape pana la refuz. Asadar, cum e la Music Hall? Mult fum de tigara (sistemul de ventilatie necesita imbunatatiri, e clar) si sonorizare slaba (tare nu inseamna neaparat  bine).  Un decor minimal, cu spatiu liber in fata scenei, si mesele asezate pe o podina, pe latura dreapta. Dupa prima repriza de cantat, un sfert din cei prezenti au dat navala afara, la aer.

Cu toate astea la Music Hall se anunta evenimente muzicale interesante. Pe 17 februarie, Mike Godoroja & Blue Spirit feat. Marius Mihalache, pe 18, Partizan iar pe 19, coveruri cu Cortez Band (in care activeaza Burete – fostul basist al Vitei de Vie si Pefi). Daca rezolva cu fumul si cu sonorizarea, totul va fi ok.

La final, o mentiune speciala pentru domnul garderobier care, cu o amabilitate mai rar intalnita, mi-a tinut haina la pelcare. Cat despre Cargo, numai de bine. Doar ii iubim :). Pe ei si pe Iris ii mai avem.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: